0740 027 340 - consultanta telefonica gratuita
webdesign cluj, promovare zalau

Oferta: comanda acum site web + consultatie gratuita la doar.

€400

NEFA SOFT - Solutii IT complete

Indiferent ca optati pentru un simplu website de prezentare sau doriti un magazin virtual, ca aveti nevoie de un program de facturare sau de o aplicatie de gestiune complexa care sa monotorizeze intreaga activitate a firmei dvs., noi va oferim solutia optima, realizata la cel mai inalt nivel calitativ si pastrand, totodata, preturile accesibile tuturor.

... continuati cu Despre Noi

Comert electronic

Creare de magazine online

Vreti sa va vindeti online produsele dvs? Tot ce va trebuie este un magazin virtual de la NEFA SOFT !

Dupa cum prea bine stiti, deja magazinele virtuale am invadat si piata din Romania, fiind o modalitate de vanzare mult mai ieftina decat oricare alta. Printre avantaje se numara faptul ca nu trebuie sa dispuneti de stocuri mari, nu aveti nevoie sa platiti o chirie scumpa intr-o zona cu deschidere la public, nu aveti nevoie de vanzatori, aveti o evidenta clara a vanzarilor precum si statistici despre vanzari, se pastreaza automat datele de contact a cumparatorilor si puteti sa le trimiteti oferte de pret fara sa aveti nici un cost suplimentar etc.

Va punem la dispozitie sisteme de magazine virtuale realizate pe cele mai performante sisteme preconfigurate folosite pe internet. Datorita folosirii acestor sisteme se reduce costul de realizare a magazinului virtual enorm, devenind o suma modica.

Realizam magazinele virtuale corespunzator standardelor motoarelor de cautare si realizam si promovarea lor, aducand magazinul dvs virtual pe prima pagina in toate motoarele de cautare ( Google, Yahoo, Msn etc. ) pentru ca potentialii dvs. clienti sa va gaseasca cu usurinta.

Magazinele noastre virtuale sunt dotate cu sisteme de administrare, care va permit sa realizati, fara sa aveti cunostinte informatice, toate operatiile de care aveti nevoie, din care enumeram :
 • adaugarea / modificarea / stergerea de categorii de produse
 • adaugarea / modificarea / stergerea produse
 • modificarea facila a preturilor + posibilitate de promotii
 • gestiunea comenzilor
 • gestiunea clientilor
 • trimitere newsletter
 • sortarea pe producatori
 • clasamentul celor mai bine vandute produse
 • scoatea in evidenta a produselor promotionale
 • statistici despre paginile vizitate
 • cele mai vizualizate produse


Magazinele online au marele avantaj pentru ca va promoveaza produsele la nivel global, ele fiind gasite ori de catre cine foloseste internetul cand cauta produsele dvs., si nu doar de cei care treg pragul magazinul dvs. Este cea mai simpla si ieftina metoda de a vinde produsele pe teritoriul intregii tari si chiar inafara ei.

Fixati o intalnire cu unul dintre agentii nostri si veti primi consultanta gratuita in ceea ce priveste realizarea unui magazin virtual.

Beneficiaza de analiza gratuita

Contactati-ne pentru a beneficia
de o analiza gratuita in ce priveste realizarea si / sau promovarea
site-ului dvs.

Click aici pentru a cere o oferta de pret.

Noutati

Un pas inainte pentru comertul electronic

16 Iulie, 2009

Nefa Soft foloseste acum ultimele tehnologii in domeniul crearii de magazine virtuale ... continua

Design nou pentru nefasoft.ro

12 Iulie, 2009

Un design modern, implementand web 2.0, un plus de imagine, promovare de varf... ... continua

... vezi toate STIRILE