0740 027 340 - consultanta telefonica gratuita
webdesign cluj, promovare zalau

Oferta: comanda acum site web + consultatie gratuita la doar.

€400

NEFA SOFT - Solutii IT complete

Indiferent ca optati pentru un simplu website de prezentare sau doriti un magazin virtual, ca aveti nevoie de un program de facturare sau de o aplicatie de gestiune complexa care sa monotorizeze intreaga activitate a firmei dvs., noi va oferim solutia optima, realizata la cel mai inalt nivel calitativ si pastrand, totodata, preturile accesibile tuturor.

... continuati cu Despre Noi

Realizare aplicatii de gestiune personalizateOrice firma ajunge mai devreme sau mai tarziu in punctul in care fara o gestiune eficienta a stocurilor, facturilor, incasarilor, vanzarilor, aprovizionarilor etc succesul firmei are de suferit. Este vital pentru un management eficient sa dispuna de o catalogare eficienta a informatiilor de care trebuie sa tina cont in procesul decizional, precum sa poata observa cu usurinta statistici din care sa reiasa trendul pe care se afla firma.

Desi exista cateva aplicatii pe piata de soft romaneasca, dintre care unele s-ar putea sa vi se potriveasca in linii mari, vor aparea insa o multime de probleme in aplicarea lor tocmai datorita gradului de generalitate pe care incearca sa il ofere, astfel ca nu veti putea beneficia de anumite optiuni esentiale organizarii afacerii dvs. sau veti fi nevoit sa completati unele care nu va intereseaza.

Din aceste motive, SC NEFA SOFT SRL ofera produse soft personalizate pentru nevoile fiecarui client in parte, astfel veti putea beneficia de o aplicatie de gestiune care sa faca EXACT ceea ce va doriti. Acest lucru va va oferi o viteza marita in luarea deciziilor, o evidenta exacta a activitatilor, reducere substantiala a costurilor etc.

Datorita faptului ca aceste aplicatii sunt 100% personalizate, nu putem oferi o lista de preturi predefinita.

Contactati-ne si unul dintre analistii nostri va lua legatura cu dvs. pentru a putea fixa detaliile proiectului si a va putea face o oferta de pret.

Beneficiaza de analiza gratuita

Contactati-ne pentru a beneficia
de o analiza gratuita in ce priveste realizarea si / sau promovarea
site-ului dvs.

Click aici pentru a cere o oferta de pret.

Noutati

Un pas inainte pentru comertul electronic

16 Iulie, 2009

Nefa Soft foloseste acum ultimele tehnologii in domeniul crearii de magazine virtuale ... continua

Design nou pentru nefasoft.ro

12 Iulie, 2009

Un design modern, implementand web 2.0, un plus de imagine, promovare de varf... ... continua

... vezi toate STIRILE