0740 027 340 - consultanta telefonica gratuita
webdesign cluj, promovare zalau

Oferta: comanda acum site web + consultatie gratuita la doar.

€400

NEFA SOFT - Solutii IT complete

Indiferent ca optati pentru un simplu website de prezentare sau doriti un magazin virtual, ca aveti nevoie de un program de facturare sau de o aplicatie de gestiune complexa care sa monotorizeze intreaga activitate a firmei dvs., noi va oferim solutia optima, realizata la cel mai inalt nivel calitativ si pastrand, totodata, preturile accesibile tuturor.

... continuati cu Despre Noi

Design GraficOferim clientilor nostri servicii complete in materie de publicitate, astfel ca, pe langa realizare site-urilor web (webdesign) si promovarea lor (Search Engine Optimisation), realizam si :
  • machete publicitare
  • carti de vizita
  • foi cu antet
  • bannere
  • afise promotionale
  • etichete
  • flyere


Oferim clientilor nostri plusul de imagine de care au nevoie sa iasa in evidenta, sa treaca deasupra concurentei. Reclamele realizate de noi reusesc sa transmita mesajul dorit repede, clar si eficient.

Pentru bannerele online ne ocupam atat de realizare lor, cat si de promovarea lor. Astfel, gasim cele mai potrivite site-uri pe care sa postati reclamele dvs. precum va oferim si reclame gratuite pe portalurile noastre. Pentru mai multe detalii contactati-ne si cereti detalii despre campaniile online.

Pentru afise, carti de vizita, flyere, etichete ne ocupam si de tiparirea lor. Preturile variaza in functie de dimensiunile, gama de culori si numarul de exemplare.

Totodata, lucrand cu NEFA SOFT beneficiati de cupoane de reducere semnificative ( minim 10%) de la partenerii media locali. Oferta difera in functie de perioada anului. Oferta este valabila la achizitia unui website, a unui pachet de promovare sau realizarea unei aplicatii de gestiune.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic, prin email sau folosind formularul de mai jos.

Beneficiaza de analiza gratuita

Contactati-ne pentru a beneficia
de o analiza gratuita in ce priveste realizarea si / sau promovarea
site-ului dvs.

Click aici pentru a cere o oferta de pret.

Noutati

Un pas inainte pentru comertul electronic

16 Iulie, 2009

Nefa Soft foloseste acum ultimele tehnologii in domeniul crearii de magazine virtuale ... continua

Design nou pentru nefasoft.ro

12 Iulie, 2009

Un design modern, implementand web 2.0, un plus de imagine, promovare de varf... ... continua

... vezi toate STIRILE