0740 027 340 - consultanta telefonica gratuita
webdesign cluj, promovare zalau

Oferta: comanda acum site web + consultatie gratuita la doar.

€400

NEFA SOFT - Solutii IT complete

Indiferent ca optati pentru un simplu website de prezentare sau doriti un magazin virtual, ca aveti nevoie de un program de facturare sau de o aplicatie de gestiune complexa care sa monotorizeze intreaga activitate a firmei dvs., noi va oferim solutia optima, realizata la cel mai inalt nivel calitativ si pastrand, totodata, preturile accesibile tuturor.

... continuati cu Despre Noi

Servicii

Website design - Creare pagini web

Aveti nevoie de un website care sa va reprezinte cu succes imaginea firmei? Ati ajuns unde trebuie

Site-ul dvs. trebuie sa reflecte brand-ul companiei dvs. si sa ofere clientilor o experienta vizuala placuta dispunand atat de functionalitate cat si de interactiune.

Firmele din ziua de azi realizeaza ca un site-urile lor web pot atrage un numar mare de clienti si pot prezenta o multime de informatii, fiind astfel o formidabila modalitate de marketing si un portal deschis afacerilor. citeste mai mult despre crearea site-uri web...

Promovare online - Optimizare Site Web - Servicii SEO

Vrei ca web site-ul tau sa fie PRIMUL in GOOGLE? Noi avem solutia !

Cel mai important lucru care trebuie facut pentru ca un website sa devina eficient si sa atraga clienti este promovarea lui. Promovarea online a unui website include servicii precum: Optimizare pentru motoarele de cautare (cunoscuta sub numele de SEO - Seach Engine Optimisation), campanii de reclame online, bannere, introducere pe directoare web etc.

De departe cea mai eficienta modalitate de promovare privita atat din punct de vedere a raportului costuri/rezultate si, cat si din cel al rezultatelor, este optimizarea pentru motoarele de cautare . Aceasta optimizare are rolul de a aduce site-ul dvs. pe prima pagina in momentul in care utilizatorii de internet din intreaga lume cauta produsele dvs. citeste mai mult promovare online...

Comert Online

Ai nevoie de un magazin virtual ? Noi iti oferim cel mai bun!

Cu totii am auzit de asa numitele magazine online, magazine virtuale, comert electronic. Ce reprezinta ele? Niste site-uri web complexe care, pe langa vanzarea efectiva a produselor si serviciilor, permit gestiunea comnenzilor, a clientilor si multe altele.

NEFA SOFT foloseste cele mai revolutionare sisteme permitand astfel scaderea cu mult a preturilor de realizare pentru un magazin virtual si pastrand in acelasi timp cel mai inalt nivel calitativ citeste mai mult despre comert online...

Design grafic

Nu ai o sigla? Nu iti place actuala? Ai nevoie de un afis? Noi le avem pe toate!

Oferim clientilor nostri plusul de imagine de care au nevoie sa iasa in evidenta, sa treaca deasupra concurentei. Reclamele realizate de noi reusesc sa transmita mesajul dorit repede, clar si eficient.

Pentru bannerele online ne ocupam atat de realizare lor, cat si de promovarea lor. Astfel, gasim cele mai potrivite site-uri pe care sa postati reclamele dvs. precum va oferim si reclame gratuite pe portalurile noastre. Pentru mai multe detalii contactati-ne si cereti detalii despre campaniile online. citeste mai mult despre design grafic...

Realizare aplicatii de gestiune personalizate

Probleme cu gestiunile si evidentele? Noi va oferim rezolvarea !

Orice firma ajunge mai devreme sau mai tarziu in punctul in care fara o gestiune eficienta a stocurilor, facturilor, incasarilor, vanzarilor, aprovizionarilor etc succesul firmei are de suferit. Este vital pentru un management eficient sa dispuna de o catalogare eficienta a informatiilor de care trebuie sa tina cont in procesul decizional, precum sa poata observa cu usurinta statistici din care sa reiasa trendul pe care se afla firma.

SC NEFA SOFT SRL ofera produse soft personalizate pentru nevoile fiecarui client in parte, astfel veti putea beneficia de o aplicatie de gestiune care sa faca EXACT ceea ce va doriti. Acest lucru va va oferi o viteza marita in luarea deciziilor, o evidenta exacta a activitatilor, reducere substantiala a costurilor plus multe alte beneficii. citeste mai mult despre realizare aplicatii de gestiune personalizate..

Folositi formularul de mai jos pentru a putea primi o oferta de pret pentru serviciile de care aveti nevoie

Beneficiaza de analiza gratuita

Contactati-ne pentru a beneficia
de o analiza gratuita in ce priveste realizarea si / sau promovarea
site-ului dvs.

Click aici pentru a cere o oferta de pret.

Noutati

Un pas inainte pentru comertul electronic

16 Iulie, 2009

Nefa Soft foloseste acum ultimele tehnologii in domeniul crearii de magazine virtuale ... continua

Design nou pentru nefasoft.ro

12 Iulie, 2009

Un design modern, implementand web 2.0, un plus de imagine, promovare de varf... ... continua

... vezi toate STIRILE